Cégtörténet

Az ABÉTA Mérnöki Szolgáltató Kft. 2005 májusában alakult, tulajdonosa Nagy Gábor építőmérnök.

Munkatársaink felsőfokú szakirányú végzettségét, építőipari kivitelezési, szervezési tapasztalatát kamatoztatva kezdetben elsősorban ipari és kereskedelmi célú csarnokok, irodaházak kivitelezését végeztük, mint fővállalkozók, de gyakorlottan tettünk eleget színvonalas lakóépületek kivitelezésének is.

2011-ben önálló gazdasági társaságot alapítottunk TANGENTA System Kft. néven azzal a céllal, hogy az új cég átvegye az ABÉTA Kft. kivitelezési tevékenységét.

A szükséges szakmai képzések és másfél évtizednyi kivitelezési gyakorlat birtokában 2006-tól kezdődően lebonyolítóként (project-manager), illetve építési műszaki ellenőrként működünk közre az építés-kivitelezés hazai piacán. Az építőipari projektek lebonyolítása és az építési műszaki ellenőrzés mára az ABÉTA Kft. fő tevékenységévé vált.

Műszerparkunk fejlesztésével 2013-tól termográfiás vizsgálatokat végzünk nagyfelbontású, professzionális hőkamera segítéségével épületeken, gépészeti és elektromos rendszereken és gyártástechnológiai berendezéseken

Legutóbbi munkáink

Legfrissebb blogbejegyzések

összes blogbejegyzés